Γιγαχρώμ Γαστεράτος Γιώργος

ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΓΙΓΑΧΡΩΜ

Προϊόντα Χρώματα Σιδηρικά

 

Χρώματα - Βερνίκια - Σιδηρικά στην Αθήνα

Το κατάστημα Γιώργος Γαστεράτος – ΓΙΓΑΧΡΩΜ, που βρίσκεται στην Αθήνα (Κολωνός), εξειδικεύεται στα χρώματα, τα βερνίκια, τα σιδηρικά και τα εργαλεία χειρός από το 2007, παρέχοντας μία μεγάλη γκάμα από τα παραπάνω προϊόντα σε τιμές ανταγωνιστικές.

Το κατάστημά μας στην Αθήνα (Κολωνός), παρέχει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, ενώ η πολυετής μας πείρα εγγυάται την καλύτερη λύση σε κάθε σας σχετική ανάγκη.

Τα χρώματα, τα βερνίκια και τα σιδηρικά που διαθέτουμε χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους ποιότητα, είναι ανθεκτικά και προσφέρονται σε εσάς στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, γεγονός που μας τοποθετεί στην κορυφή της λίστας προτίμησης όλων όσων αναζητούν ανάλογα προϊόντα και υπηρεσίες.

Επίσης, αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και φυσικά άμεσα και οικονομικά, να δημιουργήσουμε αντίγραφα κλειδιών για κλειδαριές απλές και κλειδαριές ασφαλείας.

Με κύριο γνώμονα τη δική σας ικανοποίηση και βασισμένοι πάντα στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, σάς περιμένουμε στο κατάστημά μας στην Αθήνα (Κολωνός) για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, αλλά και για να προμηθευτείτε από εμάς ό,τι χρειάζεστε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από χρώματα, βερνίκια, σιδηρικά, καθώς και από τα υπόλοιπα προϊόντα μας, στη καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Διεύθυνση

Λένορμαν 228
104 43 Αθήνα - Κολωνός
Τηλέφωνο 210-5140084
gigaxrom@hotmail.com


Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα, Τετάρτη
06:30 - 15:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
06:30 - 14:30 & 17:00 - 20:30

Σάββατο
07:00 - 15:00